bonus veren sitelercasino siteleri

Bayburt Valisi Eldivan, Üniversite Öğrencileriyle Tecrübe Sohbetinde Buluştu

Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Tecrübe Sohbetleri etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Bayburt Valisi Eldivan, Üniversite Öğrencileriyle Tecrübe Sohbetinde Buluştu

Program kapsamında Vali Eldivan, kendi yaşamından ve kariyerinden edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere hayatları boyunca karşılaşabilecekleri zorluklarla baş etme, kariyer planlaması ve kişisel gelişim konularında tavsiyelerde bulundu.

Vali Eldivan, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak, gençlerle samimi bir iletişim kurdu. Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Vali Eldivan, gençlerle etkileşimde bulunarak onların beklenti ve düşüncelerini değerlendirdi.

Bu etkileşimli sohbet, gençlerin yöneticilerle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulmalarını sağlayarak, Bayburt'taki genç nüfus ile yerel yönetim arasındaki bağları güçlendirdi.

Bayburt Valiliği, gençlerle gerçekleştirilen bu etkinlikle, toplumun her kesimine yönelik düzenlenen etkinliklere katılım sağlayarak iletişim ve dayanışmayı ön planda tutmaya devam ediyor.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kamilet Restoran ve Otel’in Görkemli Açılışı Gerçekleştirildi

2

Emanet 689. Bölüm İzle! Emanet yeni bölüm full izle! Emanet son bölüm tek parça izle

3

Fenerbahçe'den Türk Bayraklı Mourinho paylaşımı

4

Uzmanlar bugün yapılan Liselere Geçiş Sınavı’nı (LGS) değerlendirdi.

5

Teşkilat 110. Bölüm: Heyecan Dorukta! Yeni Bölümde Neler Olacak?