meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan Köy Ziyaretlerinde Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Bayburt'un Üzengili, Armutlu, Ardıçgöze ve Pelitli Köylerinde Sorunlar Yerinde Tespit Edildi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan Köy Ziyaretlerinde Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, eşi Meltem Eldivan ile birlikte Bayburt merkeze bağlı Üzengili, Armutlu, Ardıçgöze ve Pelitli köylerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerde köy muhtarları ve köyde ikamet eden vatandaşların sorun, ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinleyen Vali Eldivan'a, DSİ Bayburt Şube Müdürü Muhammer Adanur da eşlik etti.

Vali Eldivan, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Su ve altyapı ile ilgili sorunlar başta olmak üzere çeşitli konular hakkında vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunan Eldivan, gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere talimat verdi.

Ziyaret sırasında, Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürlüğü Trabzon ekibi de hazır bulundu ve su ile ilgili problemlerin çözümü konusunda yerinde incelemelerde bulundu. Vali Eldivan, "Su Vatandır" diyerek, su kaynaklarının korunması ve verimli kullanılması konusundaki önemine vurgu yaptı.

Vali Mustafa Eldivan, köy ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşların taleplerini dinlemenin ve sorunlarına çözüm üretmenin görevlerinin en önemli parçası olduğunu belirtti. Köy muhtarları ve vatandaşlar ise Vali Eldivan'a teşekkür ederek, sorunlarının çözümü konusunda umutlu olduklarını ifade ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?