meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta Alevler Arasında Mahsur Kalan Kuş Kurtarıldı

Bayburt'un Helva köyünde meydana gelen ve Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınan mera yangınında, alevler arasında çaresizce kalan bir yavru bıldırcın kurtarıldı.

Bayburt

Yangın söndürme ekiplerinin özverili çabaları sayesinde son anda kurtarılan kuş, doğanın değerini bir kez daha hatırlattı.

Mera yangını sırasında alevlerin ortasında mahsur kalan yavru bıldırcın, Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde fark edildi. Alevlerin ve dumanın korkusuyla yuvasına sığınan küçük kuş, yangına müdahale eden ekipler sayesinde kurtarıldı. Kurtarma operasyonu sırasında ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığı gözlerden kaçmadı.

Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, olayı paylaştıkları bir fotoğrafla duyurarak, orman yangınlarının sadece ağaçları değil, aynı zamanda ekosistemi oluşturan pek çok canlıyı da etkilediğini vurguladı. "Ormanda sadece ağaç yok!" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü personelinin yardım elini uzattığı bu dostumuz, dostlarımız arasında şanslı olanı. Yeşil Vatan'ın ve tüm canlıların merhametimize ihtiyacı var." ifadelerine yer verildi.

Olay, doğanın kırılganlığını ve orman yangınlarının ekosisteme verdiği zararı bir kez daha gözler önüne serdi. Yangın söndürme ekiplerinin cesur ve özverili müdahalesi, sadece ağaçları değil, aynı zamanda kuşları, hayvanları ve doğal yaşamı koruma amacını bir kez daha vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor