meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta İlkokul Öğrencisi Filistinli Çocuklara Yardım Etti

Bayburt'ta yaşayan ilkokul öğrencisi Muhammet Yusuf Okur, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Filistinli çocuklara yardım etmek amacıyla harekete geçti.

Bayburt

Küçük yardımsever, annesiyle birlikte Bayburt İl Müftülüğüne giderek harçlıklarını Filistin'e gönderilmek üzere İl Müftüsü Abdurrahman Şahin'e teslim etti.

Kur'an kursu öğreticisi olan annesiyle birlikte yapılan teslimat sırasında, Muhammet Yusuf'un duygusal anlar yaşadığı gözlendi. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Muhammet Yusuf'un hassasiyetle biriktirdiği harçlıkları Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) adına teslim aldı.

TDV Bayburt Şubesi Başkanı Abdurrahman Şahin, Muhammet Yusuf'un bu anlamlı yardımının takdire şayan olduğunu belirterek, "Muhammet Yusuf Okur yavrumuzun Filistin'deki çocuklara yardım etmek için harçlıklarını bize teslim etmesi çok anlamlı. Göstermiş olduğu bu hassasiyetten dolayı Muhammet'i, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

Bayburt İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın ve TDV Bayburt Şubesi Personeli Mikail Demirhan'ın da hazır bulunduğu teslimat, küçük bir yardımseverin büyük bir duyarlılık örneği sergilemesiyle anlam kazandı. Muhammet Yusuf Okur'un bu güzel davranışı, toplumda yardımlaşma ve dayanışma bilincini arttırıcı bir örnek olarak dikkat çekiyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Ali Sowe Uçtu Rizespor Vaz Geçti

2

Pazar Zafer SK 4-2 Güneysu Ulucamisipor

3

Bayburt Belediyesi, Park ve Yürüyüş Yolu Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor

4

Atatürk Üniversitesi'nden Yaz Okulu Duyurusu: Öğrencilere Yeni Fırsatlar Sunuluyor

5

Borçka'da Hızlı İnternet İçin Yeni Adım: Fiber Optik Altyapı Projesi Başlıyor