meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta Kızılay Kan Alma Birimi Hizmete Açıldı

Bayburt'ta Türk Kızılay'ın hizmet binasının temeli atıldı ve kan alma birimi resmi olarak hizmete açıldı.

Bayburt

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ın katılımıyla gerçekleşen temel atma töreni ve açılış etkinliği, önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Törende konuşan Vali Eldivan, "Bu tür kadim kuruluşları sürdürmek, hem yöneticiler hem de vatandaşlar olarak hepimizin sorumluluğundadır. Bu nedenle Bayburt'ta düzenlenen bu etkinlik çok anlamlıdır. Bu etkinlik, bu tür kuruluşların temellerini atmamıza ve geleceğe taşımamıza bir adım daha yaklaştırıyor." dedi.

Ayrıca Eldivan, Kızılay'ı sadece kan bağışı yapma kurumu olarak değil, aynı zamanda bir iyilik hareketi olarak görmemiz gerektiğini vurgulayarak, Kızılay'ın deprem gibi acil durumlarda önemli bir rol oynadığını ve yardımseverliklerinin insanların dualarını kazandığını ifade etti.

Törene Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, siyasi parti başkanları, Kızılay 1. Başkan Vekili Ramazan Saygılı, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Çelik, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Vali Eldivan, Başkan Pekmezci ve protokol üyeleri tarafından binanın temeli atıldı.

Bayburt'ta hizmete açılan bu Kızılay Kan Alma Birimi, bölgeye önemli bir hizmet sunacak ve acil durumlar için hazır bir şekilde bekleyecektir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çayeli Kaymakamı değişti: Çayeli'nin yeni Kaymakam kim oldu?

2

Pazar ve Yüksekova İlçelerinde Kaymakam Atamaları

3

Fahrettin Koca'nın yerine yeni Sağlık Bakanı Rizeli Kemal Memişoğlu oldu

4

Sağlık Bakanı Koca'nın yerine Rizeli İsim

5

Çamlıhemşin esnafına turist uyarısı