meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta Sağanak Yağış ve Gök Gürültüsü Bekleniyor

Bayburt ilinde, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hava durumuyla ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

Bayburt

Buna göre, bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olarak başlayacak. Özellikle öğle saatlerinden sonra ise Erzurum'un kuzey kesimleri ile Erzincan, Bayburt ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültüsüne sahne olması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyrederken, rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Gün içerisinde en yüksek sıcaklıkların ise şu şekilde olması öngörülüyor:

  • Erzincan: 28 derece
  • Bayburt: 25 derece
  • Erzurum: 23 derece
  • Ardahan: 21 derece

Yapılan bu değerlendirmeler ışığında, Bayburt ve çevresinde yaşayanlar, hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve ani hava değişikliklerine karşı tedbirli davranmaları önerilmektedir.

Meteoroloji yetkilileri, halkın güncel hava durumu bilgilerini takip etmelerini ve gerekli önlemleri almalarını tavsiye ediyor. Sağanak yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmak, can ve mal güvenliğini korumak adına önemlidir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

RAYLI SİSTEM TRABZON İÇİN YOLDA, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALDIRILACAK

2

Zabıta Ekipleri Ganita Sahil Parkı'nda Kaybolan Çocuğu Ailesine Teslim Etti

3

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Acı Günlerde Vatandaşların Yanında

4

Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin “12. Uluslararası Sanatçı Buluşması” Trabzon’da Gerçekleşti

5

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi: Trafik Denetimlerinde Artış, Kazalar Azaldı