Bayburt’ta yapı denetimi ve beton üretimi masaya yatırıldı

Bayburt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen toplantıda, yapı denetim ve beton üretim süreçleri değerlendirildi, mevzuatın eksiksiz uygulanmasının önemi vurgulandı.

KARADENİZ 23.02.2026 12:21:00 0
Bayburt’ta yapı denetimi ve beton üretimi masaya yatırıldı

Bayburt'ta yapı denetim ve beton üretim süreçlerine ilişkin uygulamalar, Bayburt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen toplantıda ele alındı.
İl Müdürü Cengiz Sevim başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, yapı denetim kuruluşları ile beton üretim firmalarının temsilcileri katıldı. Toplantıda, sahadaki uygulamalara ilişkin mevcut durum masaya yatırıldı.
Toplantıda ayrıca, ilgili mevzuat hükümlerinin titizlikle ve eksiksiz şekilde uygulanmasının önemi vurgulanarak, yapı denetim ve beton üretim süreçlerinin daha etkin, sağlıklı ve koordineli şekilde yürütülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Pazartesi 6.6 ° / 5.4 °
Salı 9.8 ° / 4.1 °
Çarşamba 12.9 ° / 5.3 °