meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta Yaz Kur'an Kursları ve Yaklaşan Kurban Bayramı Ele Alındı

yburt İl Müftülüğü, Haziran ayı mutat personel toplantısı ve 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Hizmet içi Eğitim Semineri Programı'nı düzenledi

Bayburt

Bayburt İl Müftülüğü, Haziran ayı mutat personel toplantısı ve 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Hizmet içi Eğitim Semineri Programı'nı düzenledi. İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy'un başkanlığında, Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Kurban Bayramı ve Yaz Kur'an Kursları ile ilgili önemli konular ele alındı.

Toplantı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından, İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy bir konuşma yaparak, yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutladı ve din görevlilerine bayramda yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aksoy ayrıca, 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları'nın önemini vurguladı ve kursların daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi için yapılacak çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daha sonra, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, Yaz Kur'an Kursları uygulama esasları hakkında bir sunum yaptı. Sunumda, kursların planlanması, programlanması, müfredatı ve değerlendirme sistemi gibi konular ele alındı.

Toplantıda ayrıca, Şube Müdürleri Hasan Ayyıldız ve Ömer Turan tarafından din hizmetlerinin daha etkili ve verimli sunulması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Din görevlilerinin de katıldığı toplantıda, Yaz Kur'an Kursları ve Kurban Bayramı ile ilgili soru ve öneriler de görüşüldü.

Toplantıya İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, Şube Müdürleri Hasan Ayyıldız ile Ömer Turan ve Din görevlileri katıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu