meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Aslandağı'nda Yeni Ekoturizm Projesini İnceledi

Bayburt

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, şehrin doğal güzellikleriyle ünlü Aslandağı'nda hayata geçirilen yeni ekoturizm projesinin ilk çalışmalarını yerinde inceledi. Toplamda 32 adet bungalov, kafeterya ve sosyal donatı alanlarından oluşan bu projenin, hemşerileri hem de yerli ve yabancı turistleri bir araya getirmeyi hedeflediği belirtildi.

Vali Eldivan yaptığı açıklamada, "Ekoturizm kapsamında gerçekleştirilen bu proje ile şehrimizde kültür ve doğa turizmi ile ziyaretçilere hem kültürel zenginlikleri tanıma hem de doğayla iç içe olma imkanı sunulacak. Doğanın ve huzurun buluştuğu bu konaklama tesisimizde, şehirlerin stresinden uzaklaşıp dinlenme fırsatı bulabilecekleri bir ortam sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Projenin bungalov evlerinin ahşap dokusu ve doğa ile iç içe mimarisiyle dikkat çektiğini vurgulayan Eldivan, "Huzurla kahvelerinizi yudumlayacağınız ve kuş sesleri eşliğinde aileleriniz ile birlikte vakit geçirebilecek kapsamlı bir tesisi Bayburt'umuza kazandırdığımızda, şehrimizin turizm açısından bir cazibe merkezi haline geleceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor