meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt'un Aydıntepe İlçesinde İlçe Kadınlarına KADES Uygulaması Anlatıldı

Aydıntepe İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kadın Acil Destek uygulaması (KADES) hakkında ilçe sakinlerine bilgi verdi.

Bayburt

İlçe genelinde KADES farkındalığını artırmayı amaçlayan bu etkinlik, aile içi ve kadına yönelik şiddet mağdurlarının desteklenmesine yönelik bir adım olarak dikkat çekti.

Aydıntepe ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlar, KADES uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirme broşürleri ile tanıtıldı. Ekipler, bu uygulama sayesinde aile içi şiddet mağduru kadınların tek bir tuşla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşarak yardım çağrısı yapabileceklerini vurgulayarak, kadınlara bu önemli uygulamayı telefonlarına indirmelerini tavsiye etti.

Uygulamayı indiremeyen kadınlara ise ekipler yardımcı oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. İlçe kadınları, KADES uygulamasının potansiyel faydaları hakkında bilgilendirildikten sonra, uygulamayı telefonlarına indirmeyi taahhüt ettiler.

KADES uygulaması, kadınların güvenliğini artırmayı amaçlayan önemli bir adımdır ve bu tür etkinliklerin toplumda bilinirliğini artırması, kadınların acil yardıma daha kolay ulaşmalarına yardımcı olabilir.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı