meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşikdüzüspor'un Şampiyonluk Coşkusu İstanbul'da Kutlandı

Beşikdüzüspor, İstanbul'da düzenlediği muhteşem bir gece ile şampiyonluğunu kutladı.

Beşikdüzüspor

Beşikdüzüspor, İstanbul'da düzenlediği muhteşem bir gece ile şampiyonluğunu kutladı. Geceye katılan Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, Beşikdüzü'nün ismini her platformda duyuracaklarını belirterek, "Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" ifadelerini kullandı.

İstanbul’da gerçekleştirilen bu özel etkinlik, Beşikdüzüspor'un başarılarını kutlamak ve gelecekteki hedeflerini paylaşmak amacıyla organize edildi. Gecede, takımın yönetim kurulu, oyuncuları, taraftarları ve ilçeden gelen çok sayıda davetli bir araya geldi. Şampiyonluk sevincinin doyasıya yaşandığı etkinlikte, Beşikdüzüspor'un gelecekteki hedefleri ve projeleri de konuşuldu.

Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, yaptığı konuşmada Beşikdüzü'nün spor alanında elde ettiği başarının gurur verici olduğunu vurguladı. Erdem, "Beşikdüzü’nün ismini her platformda duyuracağız. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız" dedi. Başkan Erdem, Beşikdüzüspor'un başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederek, desteklerinin devam edeceğini ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

2

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

3

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı

4

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Mezuniyet Töreninde Gençlerle Buluştu