meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşiktaşlı Girişimciler Artvinli Öğrencilere Yardım Eli Uzattı

Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve İş Kadınları Spor Kulübü Derneği (BEGİKAD), Artvin'de bulunan Karadeniz Bakır İlkokulu ve Vakıfbank İlkokulu'nda okuyan 600 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

Beşiktaşlı Girişimciler Artvinli Öğrencilere Yardım Eli Uzattı

Dernek Başkanı İlker Bayram ve yönetimi, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Vali Yardımcısı Resul Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik ile birlikte öğrencilere giyim malzemelerini dağıttı. Toplamda 7 okulda gerçekleştirilen yardım, öğrenciler tarafından sevgiyle karşılandı.

BEGİKAD Başkanı İlker Bayram, Artvin'deki ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Her sene bir bölgeye yardım yapıyoruz, bu sene ben Artvinli olduğum için biraz torpil yaptım ve Artvin bölgesine bu desteğimizi vermek istedik. Sizler eğitimin en önemli kısmını çalışarak geçiriyorsunuz, ondan sonra bizlerin yerine sizler geçmek için hiç durmadan çalışacaksınız," dedi.

Programın ardından öğrencilere hediye verilirken, çocuklar da dernek üyelerine teşekkür etti. BEGİKAD, Beşiktaşlı ruhuyla sadece spor alanında değil, toplumsal sorumluluk anlayışıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

2

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

3

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

4

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

5

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı