meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beyzanur Akkuş, U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyzanur Akkuş, U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı.

Beyzanur Akkuş, U17 Avrupa Güreş Şampiyonası

Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyzanur Akkuş, büyük bir başarıya imza attı. 65 kilo kadınlar kategorisinde mücadele eden Akkuş, finalde Rus rakibi Daria Frolova'yı 6-2'lik skorla yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Yarı finalde Finlandiyalı Selma Pıhlaja'yı 7-0'lık skorla geçerek finale yükselen Beyzanur Akkuş, çeyrek finalde ise Ukraynalı Konstantsia Sarbeia'yı 7-4 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Şampiyonanın ardından Beyzanur Akkuş, Türkiye'yi temsil etmek üzere bir sonraki hedefi olan U20 Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda da mücadele edecek.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Akkuş'un başarısını büyük bir gurur ve memnuniyetle karşıladı. Başkan Memiş, "Milli sporcumuz Beyzanur Akkuş, U17 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya alarak Bayburt’umuzun ve ülkemizin gururu olmuştur. Bu başarı, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü'nün salon sporları konusundaki ilerlemesinin önemli bir göstergesidir. Sporcumuzu ve onun başarısında emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Beyzanur Akkuş'un Avrupa Şampiyonluğu, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü'nün kuruluşundan bu yana elde ettiği önemli başarıların arasına eklenirken, sporcu Bayburt’un adını uluslararası alanda da başarıyla temsil etmeye devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

2

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı

3

Rize İl Müftüsü ve Ardeşen İlçe Müftüsünden Erzurum'a Ziyaret

4

Akçaabat'ta 2024 Yaz Kur'an Kursları Başladı: Çocuklar İçin İslami Eğitim Fırsatı

5

Trabzon'da Fındık Üretimi İçin Önemli Adım: 2024 Rekolte Çalışmaları Başladı