Bilecik Valisi Sözer, Esnafla Buluştu
Vali Faik Oktay Sözer, kent merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi ve hem sohbet etti hem de hayırlı işler temennisinde bulundu.
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, kent merkezindeki çarşı esnafıyla bir araya geldi. Esnafı tek tek ziyaret eden Vali Sözer, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların talep ile önerilerini dinleyen Vali Sözer, iletilen konuların değerlendirilerek ilgili birimlerle paylaşılacağını ifade etti. Kentin her noktasında vatandaşlarla doğrudan iletişim kurdu.
Vali Faik Oktay Sözer, "Bilecik'in her köşesinde hemşerilerimizle gönül bağı kurmaya, onların talep ve beklentilerini yerinde tespit ederek şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Adıyaman’da Polislerden Yolda Kalan Sürücüye Destek

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Farkındalık ve Üretim Vurgusu
Bartın’da Afet Konutunda Yangın Paniği
FETÖ Operasyonlarına Destek: “Kararlılık Memnuniyet Verici”
İnönü’de Konteynerlere Trafik Ayarı
Kahramanmaraş’tan Sıfır Atıkta Örnek Başarı
Diyarbakır’da Narkotik Operasyonu: Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Yaşlılar Haftası’nda Anlamlı Gezi: Ulu Çınarlar Tarihle Buluştu
Erzurum’un Gururu Bingül Kardeşler Madalyalarla Döndü
Kirli Çizmelerini Çıkardı, Galoşla Aile Sağlığı Merkezine Girdi
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
