meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bilgehan Erdem, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nden Emekli Müdür Yardımcısı Fatma Ceylani ve Ailesiyle Buluştu

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nden Emekli Eğitimci Fatma Ceylani ve Ailesini Ağırladı

Bilgehan Erdem, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nden emekli Müdür Yardımcısı Fatma Ceylani, eşi emekli öğretmen Rıfat Ceylani ve oğulları Yiğitcan Ceylani'yı makamında misafir etti. Başkan Erdem, eski meslektaşı Fatma Ceylani'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Ceylani ailesiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Erdem, ziyaret sırasında Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nde birlikte geçirdikleri uzun yılları anımsayarak duygusal anlar yaşadıklarını belirtti. Ceylani ailesiyle geçmiş günleri yâd eden Başkan Erdem, eğitim camiasının önemli isimlerinden biri olan Fatma Ceylani'nin emeklilik sonrası sürekli ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Erdem, Ceylani ailesiyle birlikte çekilen hatıra fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve bu güzel anıyı ölümsüzleştirdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?