meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Böbrek Hastalıkları Bilincini Artırmak İçin Kanuni EAH Diyaliz Merkezinde Ziyaret Gerçekleştirildi

Dünya Böbrek Günü dolayısıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) bünyesindeki Diyaliz Merkezi'ne önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.

Böbrek Hastalıkları Bilincini Artırmak İçin Kanuni EAH Diyaliz Merkezinde Ziyaret Gerçekleştirildi

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı V. Dr. Ekrem YILDIRIM, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim KUL, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem MALKOÇ ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılım sağladığı ziyarette, Kanuni EAH Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ekrem OKUTAN eşliğinde tedavi gören hastalarla yakından ilgilenildi.

Ziyaret kapsamında, hastalarla birebir sohbet edilerek, onların tedavi süreçleri hakkında bilgi alındı ve ihtiyaçları doğrultusunda destek sunuldu. Ayrıca, Kanuni EAH Diyaliz Merkezi'nde yürütülen birim çalışmaları hakkında sorumlulardan detaylı bilgi alındı.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, böbrek hastalıklarına karşı toplumda farkındalık oluşturmayı hedefleyen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, hastaların yanı sıra sağlık personelinin de bu konudaki bilgi ve deneyimlerini artırmak adına çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor