meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Çalışanlarla Kahvaltıda Buluştu

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Çalışanlarla Kahvaltıda Buluştu

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Çalışanlarla Kahvaltıda Buluştu

Borçka Belediyesi, inşaat, park ve bahçe biriminde özveriyle çalışan işçilerini kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Belediye Başkanı Ercan Orhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu samimi buluşmada, çalışanların emekleri takdir edilerek görüş ve önerileri dinlendi.

Kahvaltı sırasında konuşma yapan Başkan Orhan, çalışanlara emekleri için teşekkür ederek, "Sizlerin katkılarıyla Borçka'yı daha güzel ve yeşil bir yer haline getirmeye devam ediyoruz. Her birinizin özverisi ve çalışkanlığı sayesinde, bu şehirde yaşayan herkesin yaşam kalitesini artırıyoruz," dedi.

İşçilerle birebir sohbet eden Başkan Orhan, onların iş süreçlerindeki deneyimlerini ve önerilerini dinleyerek, belediyenin çalışmalarında daha etkili ve verimli yöntemler geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulundu. Çalışanlar da kendi perspektiflerinden önerilerini ve iş süreçlerindeki gözlemlerini paylaştılar.

Etkinlik, hem Belediye Başkanı Ercan Orhan hem de çalışanlar için moral ve motivasyon kaynağı oldu. Başkan Orhan, "Birlikte daha güzel ve yeşil bir Borçka için çalışmaya devam edeceğiz," diyerek etkinliği sonlandırdı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor