Borçka’ya İki Yeni Kardeş Şehir
Borçka Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında Bursa’daki Nilüfer ve Harmancık belediyeleri ile kardeş şehir olunmasına oy birliğiyle karar verdi.
Toplantıda sunulan teklif, meclis üyelerinin değerlendirmesi sonucu kabul edilerek, Borçka Belediyesi’nin iki yeni kardeş belediye ile iş birliği kurmasının önü açılmış oldu.
Kardeş şehir uygulaması, farklı coğrafyalardaki yerleşim alanlarının kültürel, sosyal ve ekonomik alanlarda iş birliği geliştirmesini amaçlıyor. Bu kapsamda belediyeler, karşılıklı deneyim paylaşımı, ortak proje ve programlar geliştirme ve çeşitli kültürel-ekonomik faaliyetler yürütme imkânı buluyor.
Borçka Belediyesi’nin aldığı bu kararın, ilerleyen dönemde iki şehir arasında kültürel etkinlikler, ortak projeler ve sosyal iş birliklerinin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
