meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bu Yılın İlk Dış Hat Ticari Uçağı Rize Artvin Havalimanına Kondu!

Heyecan verici bir haber! Bu yılın ilk dış hat ticari uçağı, Bahreyn'den gelen 144 yolcuyla Rize Artvin Havalimanına indi.

Bu Yılın İlk Dış Hat Ticari Uçağı Rize Artvin Havalimanına Kondu!

Rize Artvin Havalimanı Müdürü Fikret Akbulut ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Bahreyn'den gelen misafirleri havalimanında sıcak bir şekilde karşıladılar. Bu yılın ilk yurt dışı misafirlerine Rize'nin meşhur lokumu ikram edilerek bölgeye hoş geldiniz dilekleri iletildi.

Yaz boyunca her pazar akşamı Bahreyn'den Rize'ye, pazartesi sabahı ise dönüş uçuşları planlanıyor. Bu yeni rota, Rize'ye turizm açısından büyük bir katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Yetkililer, özellikle yaz turizm sezonunda bu seferlerin haftada 10 sefere çıkarılmasını planlıyorlar. Bu sayede Rize'nin tarihi ve doğal güzellikleri, lezzetli yemekleri ve konuksever halkı ile daha fazla turistle buluşması hedefleniyor.

Rize Artvin Havalimanı'na Bahreyn'den direkt uçuşların başlaması, bölgenin uluslararası turizmdeki payının artmasına ve yerel ekonomiye önemli katkılar sunmasına yardımcı olacak.


Haber Kaynak : DOĞANCAN İLEK
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu