meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Büyük Kaptan Başın Sağ Olsun

Erzurumspor FK kaptanı Mustafa Yumlu, hafta sonu oynanan Ümraniyespor maçına annesinin acısıyla çıktı. 90+5'de yaptığı asistle takımına 1 puan kazandırdı.

Büyük Kaptan Başın Sağ Olsun

Karşılamadan bir kaç gün önce vefat eden annesinin cenaze törenine katılan ve ardın bir çok zorlukla mücadele eden takımını yalnız bırakmayan Kaptan Yumlu ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Emrah Başsan'ın pasında topla buluşan Yumlu, ceza sahası içinde son çizgiye inerek pasını Eren Albayrak'a çıkardı. Albayrak'ın vuruşunda kaleciyi geçen top ağlara gitti ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ardından gazetecilere konuşan Yumlu, annesinin vefatının kendisi için çok zor bir dönem olduğunu belirterek, "Annemi kaybettikten sonra çok zor günler geçirdim. Ancak takımım için mücadele etmek zorundaydım. Bu maçın benim için çok özel bir anlamı var. Bu puanı anneme armağan ediyorum" dedi.

Erzurumspor FK Başkanı Ali Demirhan da Yumlu'nun performansını değerlendirerek, "Mustafa Yumlu, büyük bir kaptan. Annesinin vefatının ardından zor bir süreçten geçiyor. Ancak takımı için mücadele etmekten vazgeçmedi. Bu asisti de anasına hediye etti. Ona ve ailesine baş sağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi