bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Büyükşehir Belediyesi’nden Sağanak Yağışa Karşı 18 İlçede Acil Müdahale

Trabzon'da Sağanak Yağış Sonrası Seferberlik: 18 İlçede Yoğun Temizlik Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi’nden Sağanak Yağışa Karşı 18 İlçede Acil Müdahale

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası başlatılan seferberlik çalışmalarının detaylarını paylaştı. Belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla 18 ilçede gece gündüz demeden çalışıyor.

Sağanak yağışın ardından Trabzon'un çeşitli bölgelerinde hasar meydana geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu bölgelerde acil müdahalelere başladı. Açıklamada, çeşitli mahallelerde yapılan ve devam eden çalışmalara yer verildi.

Ortahisar ilçesi Akoluk Mahallesi’nde temizlik çalışmaları sürerken, Araklı ilçesinin Yeşilköy ve Yeşilyurt mahallelerinde anayol, grup yolu ve ilçe yollarında kapanan noktaların büyük bir kısmı ulaşıma açıldı. Birlik Mahallesi yolu da kullanıma hazır hale getirildi. Ayvadere Mahallesi’nde kapalı kısımların açılması için ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Arsin ilçesi Çardaklı Mahallesi’ndeki heyelan nedeniyle kapanan yolun açılması için çalışmalar sürüyor.

Fındıklı, Oğuz, Gölgelik, Başdurak ve Güneyce mahallelerinde kapanan yollar ise ulaşıma kazandırıldı. Menfez temizleme çalışmaları da hızla devam ediyor. Atayurt Mahallesi’nde kapalı yolların büyük bir kısmı açıldı, Üçpınar Mahallesi anayolunda ise iş makineleriyle çalışma başlatıldı. Yolaç Mahallesi’nde kapalı yollara müdahale sürüyor.

Vakfıkebir ilçesinde de heyelan nedeniyle kapanan yollarda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yıldızlı, Düzlük, Mısırlı, Deregözü, Soğuksu, Rıdvanlı, Yaylacık, Hamzalı, Kirazlık, Esentepe ve Caferli mahalleleri ulaşıma açılırken, Sinanlı ve İshaklı mahallelerinde yol temizleme çalışmaları sürüyor. Çaykara ilçesi Yeşilalan Mahallesi’nde de temizlik çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 18 ilçede vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların gece gündüz devam edeceğini ve bölgede yaşanan sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini belirtti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Ortahisar Belediyesi'nden SMA Hastası Mustafa Deniz İçin Yardım Kampanyası

2

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'dan Yerinde İncelemeler

3

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak

4

Emekliler İçin Flaş Çağrı! “Önerge Verin Destekleyelim”

5

Suruç katliamında hayatını kaybedenler Rize'de anıldı