meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

BUZ DEVRİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR? | Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age 4) filmi ne zaman çekildi, filmdeki karakterleri kim seslendiriyor?

Buz Devri 4 filminin konusu ve oyuncuları, ne zaman çekildiği araştırılmaya başladı.

BUZ DEVRİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR? | Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age 4) filmi ne zaman çekildi, filmdeki karakterleri kim seslendiriyor?

Sevilen filmin Türkçe dublajında hangi sanatçıların yer aldığı ve karakterleri kimin seslendirdiği ise merak edilenler arasında yerini aldı. Yönetmenliğini Steve Martino, Mike Thurmeier'in üstlendiği 'Buz Devri 4' filminin konusu, karakterleri seslendiren sanatçıların kim olduğuna dair detaylar haberimizde...

2012 yapımı Buz Devri 4, izleyicilerin en sevdiği animasyon filmlerden biridir. Yediden yetmişe birçok kişinin favorilerinden olan Buz Devri'nin konusu, oyuncuları, seslendiren sanatçılar ve filmin çekim yılına dair detaylar ise merak edilenler arasında yer almaktadır. İşte Buz Devri 4 (Ice Age 4) filmi hakkında merak edilenler...

BUZ DEVRİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor!

BUZ DEVRİ 4 OYUNCU KADROSU

Ali Poyrazoğlu
Ray Romano
Haluk Bilginer
 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı