meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Çamlıhemşin'den 42 sporcu, Hakkâri'de Türkiye elemeleri için piste çıkacak

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinden 42 sporcu ve 8 teknik heyet, Hakkâri Yüksekova'da yapılacak olan Kayaklı Koşu Türkiye elemeleri için yola çıktı.

Çamlıhemşin

Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, ilçede iki spor kulübünün bulunduğunu belirterek, "Belediye bünyemizde Kayak Spor Kulübü ve Gençlikspor İlçe Müdürlüğüne ait spor kulübü bulunmakta. Yüksekova'da yapılacak olan Türkiye elemelerine ilçe olarak 42 sporcu ve 8 teknik kadro olarak katıldık. 19 Ocak'ta elemeler bitecek. 2 gün sürecek olan Türkiye elemelerinde çocuklarımızdan başarı bekliyorum. Burada yapılacak olan elemeler sonucunda kazanan sporcular Türkiye şampiyonasına katılacaklar" dedi.

Sporcular, 17 Ocak'ta Yüksekova'ya ulaşarak, antrenmanlarına başladı. 18-19 Ocak tarihlerinde yapılacak olan elemelerde, sporcuların dereceleri, Türkiye şampiyonasına katılımı belirleyecek.

Sporculardan başarı bekleniyor

Çamlıhemşin Kayaklı Koşu Kulübü Başkanı Ali Bayraktar, sporcuların uzun süredir elemelere hazırlandığını belirterek, "Sporcularımız, çok iyi bir şekilde hazırlandı. Elemelerde başarılı olacaklarına inanıyorum. Burada yapılacak olan elemelerde dereceye giren sporcularımız, Türkiye şampiyonasına katılacak. Bu da ilçemiz için çok önemli bir başarı olacak" dedi.

Gençlikspor İlçe Müdürlüğü Kayak Antrenörü Ayhan Öztürk ise, sporcuların Türkiye şampiyonasına katılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Sporcularımız, çok yetenekli ve çalışkan. Elemelerde başarılı olacaklarına inanıyorum. Burada yapılacak olan elemelerde dereceye giren sporcularımız, Türkiye şampiyonasına katılacak. Bu da ilçemiz için çok önemli bir başarı olacak" dedi.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi