meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçede Kıymetli Misafirlerini Ağırladı

İçişleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti MKYK üyesi Fevzi Polat, ve AK Parti İl Başkan yardımcısı Cüneyt Yıldız, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar tarafından ilçede misafir edildi.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçede Kıymetli Misafirlerini Ağırladı

İlçe Başkanı Mahmut Kaya, Kadın Kolları Başkanı, Meclis üyeleri, teşkilat mensupları, ve muhtarlar da bu özel buluşmada hazır bulundu.

Gönül kapılarını açan esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelen heyet, samimi bir sohbet ortamında bulundu. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Türkiye Yüzyılı inşasında ilçeye kazandırılan çalışmalar, projeler ve faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirerek, konuklarına ilçede yapılan hizmetleri yerinde inceleme fırsatı sundu.

Ziyaret kapsamında, Sayın Bakan Altınok ve diğer kıymetli misafirlere teşekkür eden Başkan Yaşar, nazik ziyaretleri için şahsı ve ilçe adına minnettarlık duyduğunu belirtti. Haber merkezi olarak, bu özel buluşmanın ilçede gerçekleşen önemli gelişmelerden biri olduğunu vurguluyor, Başkan Melik Yaşar'a ve heyete başarılar diliyoruz.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor