meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Çayeli Belediyesi'nden Muharrem Ayında Anlamlı Aşure Etkinliği

Rize'nin Çayeli ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure etkinliği büyük ilgi gördü.

Çayeli Belediyesi

Rize'nin Çayeli ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure etkinliği büyük ilgi gördü. Belediyeye ait kültür sokağı sanatçıları ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık 2000 kişiye geleneksel aşure ikram edildi.

Tarihi Hacıbaşı Camii'nin önünde gerçekleştirilen etkinliğe, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU, Belediye meclis üyeleri ve kültür sokağı sanatçıları katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan etkinlik, geleneksel bir atmosferde geçti.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, Muharrem ayının manevi önemine vurgu yaparak, "Muharrem ayı, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiği müstesna bir zaman dilimidir. Bu anlamlı ayda, hemşehrilerimizle bir araya gelerek birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Etkinlikte bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Çayeli İlçe Başkanı Ali KÜÇÜKİSLAMOĞLU ise "Muharrem ayı, tüm Müslüman aleminin önem verdiği mübarek bir aydır. Çayeli Belediyesi'nin düzenlediği bu güzel etkinlikle birlikte, halkımızın dayanışmasını bir kez daha görmekten mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Etkinlik boyunca kültür sokağı sanatçıları, güzel naat ve ilahi okuyarak atmosfere ayrı bir renk kattı. Aşurelerin dağıtılmasının ardından vatandaşlar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ve kültür sokağı sanatçılarına teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi