Başkan Çiftçi, Seslidere İçme suyu Projesi kapsamında yapımı tamamlanan yeni su deposunun şehir şebekesine bağlanması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını ifade eden Çiftçi, ana ve yan hat bağlantılarının titizlikle gerçekleştirildiğini söyledi.
Çiftçi yaptığı açıklamada, “Seslidere içme suyu projesi kapsamında yeni yapılmış olan su depomuzun şehir şebekesine bağlanmasıyla ilgili başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Ekiplerimiz, yeni deponun faaliyete alınabilmesi için ana ve yan hat bağlantılarını gerçekleştiriyor” dedi.
Yeni deponun devreye alınmasıyla birlikte ilçede içme suyu altyapısının daha güçlü hale geleceğini vurgulayan Başkan Çiftçi, çalışmaların tamamlanmasının ardından Yenipazar Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede su hizmetlerinin daha sağlıklı ve kesintisiz sunulacağını ifade etti.