Deneme Bonusu Veren Siteler

ÇAYKUR'un işçi alımında sigortalılara kısıtlama getirildi, fırsat eşitliği sağlanacak

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, ÇAYKUR'un işçi alımında 1 Ocak - 31 Mart 2025 tarihleri arasında sigortalı olanların kura çekilişine katılamayacağını açıkladı.

GÜNCEL 8.05.2025 09:59:00 0
ÇAYKUR

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, katıldığı bir programda, ÇAYKUR’un işçi alım sürecine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.
Katmer, 1 Ocak 2025 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında sigortalı olanların ÇAYKUR’un kura çekilişine katılamayacağını duyurdu.

Başkan Katmer’in açıklamasına göre, ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımında adaletli ve şeffaf bir sürecin sağlanabilmesi amacıyla bu tarih aralığında sigortalı çalışanların başvuru yapmalarının önüne geçilecek. Bu kararın, işçi alımlarında fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla alındığı belirtildi.

ÇAYKUR’un işçi alımına yönelik detaylar ve başvuru şartları ise önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanacak. Katmer, konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edileceğini ifade etti.


 

Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN

Haber Kaynak

OSMAN KAPTAN