meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Çebi, cinsiyet değiştirme operasyonu yapan doktorları hedef aldı

AK Partili Çebi'den LGBT Çıkışı: 'sapkınlığını özendiriyorlar’

Çebi, cinsiyet değiştirme operasyonu yapan doktorları hedef aldı

Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 18 yaş altı gençlere ergenlik durdurucu ve cinsiyet değiştirme tedavisi uygulatan LGBT aktivisti doktorların yanında olduklarını duyuran İstanbul Tabip Odasına tepki gösterdi.

Türkiye’de LGBT’nin özendirildiğini ve normalleştirilmeye çalışıldığını söyleyen Başkan Selahaddin Çebi, bunun sapkınlık olduğunu belirterek, “Türkiye’deki LGBT sapkınlığını özendirme ve normalleştirme çabalarına bakıldığında İstanbul Tabip Odasının öncü rolünü görebiliriz. Bunlar mı doktor? Sorsan doktor, sorsan Hipokrat yeminine sadıklar. Kendi meslekleri dışında ülke aleyhine ne kadar proje varsa hepsinde varlar. Şimdi de LGBT’li sapkınlığa sahip çıkıyorlar.” ifadelerini kullandı.

“LGBT OPERASYONU”

Cinsiyet değiştirme operasyonlarına öncülük etmenin ve bunu savunmanın gençlerin geleceğine ihanet olduğunu kaydeden Başkan Çebi, doktorlara tepki gösterdi. Reşit olmayan gençler üzerinde bu tür operasyonlar uygulamanın doğru olmadığını söyleyen Çebi, “Henüz reşit olmayan gençler üzerinde yürütülen operasyonun bir tür LGBT operasyonu, Kanuna aykırı bir şekilde reşit olmayan gençler üzerinde ergenlik durdurucu tedaviler uygulamak, cinsiyet değiştirme ameliyatlarına öncülük etmek her şeyden önce ülkemizin, gençlerimizin geleceğine en büyük ihanettir. Gençlerimizin hayatlarını karartan doktor değil, olsa olsa sapkınlık aktivistidir.” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?