meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Adayı Ahmet Kaya, Uzun Sokak Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı ve Trabzon eski Milletvekili Ahmet Kaya, Ortahisar İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Uzun Sokak'ta esnaflarla buluşarak, ekonomik zorluklarını dinledi.

CHP Adayı Ahmet Kaya, Uzun Sokak Esnafının Sorunlarını Dinledi

Bugün Uzun Sokak'ta gerçekleşen ziyaret sırasında Kaya, esnafların ekonomik krizden en çok etkilenen kesim olduğunu vurguladı. Birçok esnafın öğleden sonra bile siftah yapamadığını belirten Kaya, bazılarının ise kapanma noktasına geldiğini veya personel çıkarmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Kaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Uzun Sokak'ta bulunan esnaflarımızla bir araya gelerek, onların yaşadığı sıkıntıları dinledik. Ekonomik krizin etkileriyle karşı karşıya olan bu esnaflarımızın durumu gerçekten içler acısı. İşte bu yüzden, belediye başkanı olarak seçilmem durumunda, bu sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Kaya'nın ziyareti, bölgedeki esnaf tarafından olumlu bir şekilde karşılandı ve kendisine destek mesajları iletilerek, sorunların çözümü konusunda beklentilerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?