meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Of Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Saral: "Of'un Değişime İhtiyacı Var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Of Belediye Başkan adayı Dr. Halil Saral, Of ilçesinin potansiyelini ve ihtiyaçlarını vurgulayarak seçim kampanyasını başlattı.

CHP Of Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Saral:

Saral, Of'un tarihi, doğası ve insanlarıyla eşsiz bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, uzun süredir yönetimde olanların kasaba kimliğini aşamadığını belirtti.

Saral, partisinin aday göstermesiyle duyduğu mutluluğu dile getirirken, Of'un değişim ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu vurguladı. "Of'tan başlayarak bu değişimi sağlamak gerekiyor." diyen Saral, kökenlerine bağlılığını vurgulayarak dışarıdan gelmekle suçlananlara karşı topraklarına olan bağlılığını vurguladı.

Of'un her köşesini ve mahallesini tanıdığını belirten Saral, yerel iş insanlarını Of'a yatırım yapmaya teşvik edeceklerini ve gençlere istihdam sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca, seçim zaferi halinde Of'un meydanında bir araya gelerek horon oynamayı vaat etti.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral'ın da katılımıyla düzenlenen tanıtım programında, Saral'a tam destek sözü verildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı