meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Rize'de yerel seçimlerin heyecanı dorukta! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Necati Topaloğlu, cadde cadde, sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Rize'de yerel seçimlerin heyecanı dorukta! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Necati Topaloğlu, cadde cadde, sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Topaloğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor.

Topaloğlu'nun liderliğindeki CHP ekibi, Rize halkının nabzını tutarak belediyecilik anlayışlarını somut adımlarla aktarıyor. Vatandaşların karşılaştığı sorunlara çözüm bulma konusundaki kararlılıklarıyla dikkat çeken Topaloğlu ve beraberindeki partililer, yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve adaletli bir anlayışı temsil etme sözü veriyor.

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların beklenti ve taleplerini dinleyen Topaloğlu, "Halkımızın güvenini kazanmak ve Rize'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için buradayız. İhtiyaçlarınızı, sıkıntılarınızı ve beklentilerinizi dinlemek, bizim için en öncelikli konudur. Sizlerin desteği ve katkılarıyla, birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu