meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Düzköy Çayırbağı/Doğankaya Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, İl Eğitim Sekreteri Erdal Demir, CHP Düzköy İlçe Başkanı Cumhur Tirgil ve Belediye Başkan Aday Adayları, Çayırbağı-Doğankaya Mahallesinde Düzköy halkıyla bir araya geldi.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Düzköy Çayırbağı/Doğankaya Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, beraberindeki heyetle birlikte Çayırbağı-Doğankaya Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette, CHP Trabzon İl Eğitim Sekreteri Erdal Demir, CHP Düzköy İlçe Başkanı Cumhur Tirgil, ilçe yöneticileri ve Belediye Başkan Aday Adayları da yer aldı.

Düzköy halkının nabzını tutan CHP heyeti, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Yerel seçimlere hazırlık kapsamında gerçekleşen bu ziyarette, Düzköy'ün ihtiyaçları ve beklentileri masaya yatırıldı.

Sibel Suiçmez: "Düzköy Hazır, Kazanacağız!"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Düzköy halkıyla buluşmak, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak bizim için önemli. Düzköy hazır ve kazanacağız!" dedi.

CHP Trabzon İl Eğitim Sekreteri Erdal Demir ise eğitim konusundaki projelerini mahalle sakinleriyle paylaşarak, ilgi gördü. CHP Düzköy İlçe Başkanı Cumhur Tirgil de, "Düzköy'ün geleceği için birlikte mücadele edeceğiz. Halkımızın desteğiyle güçleniyoruz" şeklinde konuştu.

Esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, sorunlarını doğrudan ilgili yetkililere iletmekten memnuniyet duyduklarını belirttiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Başkan Genç, Elektrikli Otobüsü Sürerek Test Etti

2

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

3

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

4

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

5

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı