meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, balıkçıların sorunlarını dinledi

CHP'li Suiçmez Balıkçıların Sorunlarını Yerinde Dinledi!

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, balıkçıların sorunlarını dinledi

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, 1 Eylül’de başlayacak olan denizlerde av sezonu öncesinde Araklı Liman Kooperatifini ziyaret ederek balıkçıların sorunlarını dinledi

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, 1 Eylül’de başlayacak olan denizlerde av sezonu öncesinde balıkçıların yaşadığı sorunlara da kulak verdi. CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz ile birlikte Araklı Liman Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyarette Kooperatif Başkanı Murat Taşkın’la bir araya gelen Milletvekili Sibel Suiçmez, balıkçıların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“SEKTÖR İÇİN DOĞRUYU BULACAĞIZ”

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Sibel Suiçmez, “CHP Araklı İlçe Başkanımız Mecit Solmaz ile birlikte Araklı Liman Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Murat Taşkın ile balıkçılığın sorunlarını görüştük. Su ürünleri ve Balıkçılık sektörünün yaşadığı sorunların araştırılması için Meclis araştırma komisyonu kurulduğunu, sorunları ve çözümleri oraya ileteceğimizi söyledik. Kıymetli Murat Başkanımı dinledikten sonra bir kez daha gördük ki bilim insanları ile pratikte alanda çalışanların ortak çalışmasıyla sorunların tespiti ve doğru çözümleri mümkündür. Bu nedenle birlikte çalışacağız, sektör için doğruyu bulacağız.”  ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Pazaryolu'nda Büyük Açılış: Yeni Yatırımlar Hizmete Girdi

2

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

3

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

4

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

5

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı