meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tebrik Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Parti Meclisi tarafından belirlenen adaylar için tebrik mesajı yayımladı.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tebrik Etti

Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Haydar Çoban, Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen, Düzköy Belediye Başkan Adayı Abidin Çelik, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Polat Kumbasar, Sürmene Belediye Başkan Adayı İsmail Aksoy ve Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mustafa Bayram'ı tebrik etti.

Suiçmez'in açıklamasında, "Yolumuz açık olsun. Trabzon için hazırız, kazanacağız!" ifadelerine yer verildi. Milletvekili, partisinin belirlediği adaylara başarılar dileyerek, seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez'in mesajıyla birlikte, parti içindeki dayanışma ve kararlılık vurgulanarak, önümüzdeki yerel seçimlere odaklanılmış oldu. Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte, adaylar ve partiler arasındaki rekabetin artması beklenirken, CHP Trabzon'da birlik ve beraberlik mesajı ile seçim kampanyasına başladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Fatih Anadolu Lisesi Atmaca Roket Takımı TEKNOFEST'te Birinciliği Hedefliyor!

2

Rize'de Sel Felaketi: Evler ve Yollar Sular Altında!

3

TRT Bölge Sanatçısı İhsan Eyüboğlu'nun 61. Sanat Yılı Etkinliği Trabzon'da Coşkuyla Kutlanacak

4

Horasan'da Halk Eğitim Merkezi Sergisi Büyük Beğeni Topladı

5

Erzurum'un Saklı Cenneti: Uzundere'deki Yedi Göller