meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

DEVA Partisi, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kendi adaylarını çıkaracak

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı.

DEVA Partisi, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı. Rize'de partisinin il başkanlığını ziyaret eden Karal, burada yaptığı konuşmada, "Bu seçimde tribünde, saha kenarında durmayacak ve maça gireceğiz, hücumda olacağız. Kendimizi kapatıp başka partilerin koltuk değnekçisi olmayacağız. Kendi kimliğimizle ön plana çıkacağız. Bu seçim bizim hücuma çıkma seçimimiz. Her seçimde 'bir başkasına koltuk değnekliği yap, ona destek ol' gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Yüzlerce insan bize 'Biz sizi oy pusulasında görmek istiyoruz' diyor. Bu nedenle her yerde müstakil olarak aday çıkarmak durumundayız. Çünkü uzun vadeli bir yola çıktık, biz bu seçimlik, günübirlik bir parti değiliz" dedi.

Karal, DEVA Partisi'nin uzun vadeli bir yola çıktığını ve bir seçimlik siyasi parti olmadığını belirterek, "Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'a güveniyor. Hiçbir şaibesi yok, tertemiz bir siyasetçi. Genel Başkanımızın liderliğinde DEVA Partisi yeni kurulmuş gibi sıfırdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Karal, ülkenin çok acil çözülmesi gereken sorunları ve ciddi bir şekilde yönetim mekanizmalarının değişikliğine ihtiyaç olduğunu da belirterek, "Yerel seçimlerin iktidarlara bir uyarı anlamı taşıdığını düşünüyorum. Seçimlere giren her bir siyasi parti aday çıkarmakla mükelleftir. Genel Başkanımızın yaşı genç, kadrolarımız dinamik. Bu ülkeye inşallah önümüzdeki dönemlerde uzun süre hizmet vereceğiz. Bu amaçla geçmişteki seçimin tüm olumsuzluklarını bir kenara bırakarak sil baştan, sıfırdan başlayarak yola devam ediyoruz" dedi.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor