DİSK, Fındıklı Belediyesi’nde Yetki Aldı: Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası ile Fındıklı Belediyesi bünyesinde görev yapan işçileri kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri, tarafların karşılıklı uzlaşısı sonucu anlaşmayla tamamlandı.
İmzalanan sözleşme ile belediye çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarında önemli düzenlemeler yapılırken, sürecin uzlaşı içinde sonuçlanması memnuniyetle karşılandı. DİSK Genel-İş Sendikası’nın Fındıklı Belediyesi’nde yetki almasıyla birlikte, emekçilerin hak ve taleplerinin kurumsal güvence altına alındığı ifade edildi.
Fındıklı Belediyesi yetkilileri ve sendika temsilcileri, sözleşmenin tüm belediye emekçilerine hayırlı olmasını dileyerek, çalışma barışını güçlendiren bu anlaşmanın önümüzdeki dönemde hizmet kalitesine de olumlu katkı sunacağını vurguladı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Fındıklı
Belediyesi’
Yetki
:
Toplu
Sözleşmesi
İmzalandı
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

İslahiye’de Leylek Göçü Görsel Şölen Oluşturdu
Altın Fiyatlarındaki Düşüş Eskişehir’de Kuyumculara Yoğunluk Getirdi
Diyarbakır’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
Burdur’da İki Genci Bıçaklayan 17 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
26 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Kayseri’de Yakalandı
Maltepe’de Çatı Yangını: 2 Kişi Tahliye Edildi
Rektör Hacımüftüoğlu Atatürk Üniversitesi Ailesiyle Bayramlaştı
Kapaklı’da Vatandaş Bayrağı Yere Düşünce Hemen Astı
Geleneksel Okçular Samsun’da Şampiyonluk İçin Yarışacak
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
