Diyarbakır’da Yolcu Otobüsü Devrildi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 13 Yaralı
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.
Kaza, Lice ilçesi Güçlü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 06 EJH 704 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, Muş'a seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlı, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişinin öldüğü, 13 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar olay yerinde yapılan il müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Aile hekimlerinden yönetmelik ve maaş kesintisi düzenlemesine tepki

Muş’ta Hafif Ticari Araç Takla Attı: 1 Kişi Yaralandı
17 Yaşındaki Genç Kızın Ölümünde Şok Gerçek: Anne ve Üvey Kardeş Tutuklandı
Uzmanından Uyarı: “Aşırı Ekran Kullanımı Çocuklarda Beyin Gelişimini Olumsuz Etkileyebilir”
Başarı Ödülünü Depremzede Çocuğa Hediye Etti
Türk Tarihini Anlatan “Altaylardan Tuna’ya Kızılelma’ya Türkler” Kitabı Yayınlandı
Antalya’da 4. Kattan Düşen Genç İçin Ekipler Seferber Oldu
Vali Davut Gül’den Hedef Açıklaması: “İstanbul’da 1 Milyon Lisanslı Sporcuya Ulaşacağız”
Kayserispor Başkanı Açıkalın’dan Sert Mesaj: “İsteyen varsa kulübün anahtarını veririm”
Hollandalı İki Kardeşin Ölümünde Şok Detay: Böcek İlacı Zehirlenmesi
Salı
14.3 ° / 5.8 °
Çarşamba
14.9 ° / 7 °
Perşembe
9.6 ° / 4.9 °
