meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Doğalgaz Şehir İçi Hat Döşeme Çalışmaları Başlıyor

Arhavi'nin en önemli projelerinden biri olan doğalgaz projesinde önemli bir aşama daha gerçekleşti.

Doğalgaz Şehir İçi Hat Döşeme Çalışmaları Başlıyor

Arhavi'nin en önemli projelerinden biri olan doğalgaz projesinde önemli bir aşama daha gerçekleşti. Belediye Başkanı Turgay Ataselim doğalgaz şehir içi hat döşeme çalışmalarının haziran ayında başlayacağını belirtti.

Başkan Ataselim Artvin doğal gaz dağıtım şirketi Akmercan Artvin Doğalgaz Bölge Müdürü Akif Gümüsçıbık ve yetkilileri ağırladı. Çalışma ziyaretinde şehir içi doğalgaz çalışmaları ele alındı. Doğalgaz vana dairesi ve basınç kırıcı alan tahsisi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Turgay Ataselim; “Şehir içi doğal gaz çalışmalarımız bugün itibariyle başladı. Haziran ayında şehir içi hatlar için kazma vuracak. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” şekline konuştu.

Başkan Ataselim ayrıca; “Arhavi’mize hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve her projemize olduğu gibi doğalgaz çalışmalarımıza da destek sunan Sayın Bakanımız Milletvekilimiz Faruk Çelik’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?