meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Doğu Karadeniz’de Suriyeli sayısı gittikçe artıyor

Göç İdaresi, geçici koruma kapsamındaki Suriyelilerin illere göre dağılımını açıkladı. Açıklanan rakamlar Doğu Karadeniz’de Suriyeli sayısının birer ikişer arttığını ortaya koydu.

Doğu Karadeniz’de Suriyeli sayısı gittikçe artıyor

Göç İdaresi, geçici koruma kapsamındaki Suriyelilerin illere göre dağılımını paylaştı. Göç İdaresinin paylaştığı rakamlar, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde geçici koruma kapsamında bulunan Suriyeli sayısının arttığını ortaya koydu.  Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en fazla geçici koruma kapsamında Suriyeli bulunan şehir yine Trabzon oldu. Trabzon’da 3 bin 281 olan Suriyeli sayısı 22 günde 3 bin 283’e yükseldi. Ordu’da geçici koruma kapsamında bulunan Suriyeli sayısı da 1 ay dolmadan bin 48’ten bin 51’e yükseldi. Rize’deki bin 275 olan Suriyeli sayısı ise bin 277’ye yükseldi. Bayburt’ta 51 olan geçici koruma kapsamındaki Suriyeli sayısı 53’e yükseldi. Giresun’daki 298 olan geçici koruma kapsamındaki Suriyeli sayısı ise 299 oldu.

GÜMÜŞHANE'DE AZALDI ARTVİN'DE AYNI KALDI

Gümüşhane’deki geçici koruma kapsamındaki Suriyeli sayısı ise 1 kişi azalarak 112’ye geriledi. Artvin’de geçici koruma altında bulunan Suriyeli sayısı ise değişmeyerek 62 oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı