meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin: Projelerin Onayını Bekliyoruz, Mastır Planı Çalışmaları Sürüyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, 11 ile verdikleri hizmetleri ve bölgedeki çalışmalarını aktarmak üzere Aktif Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin: Projelerin Onayını Bekliyoruz, Mastır Planı Çalışmaları Sürüyor

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, 11 ile verdikleri hizmetleri ve bölgedeki çalışmalarını aktarmak üzere Aktif Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Gültekin, DOKAP'ın bölgedeki kültür, turizm, eğitim, hayvancılık ve tarım alanlarında destekler verdiğini belirtti.

Başkan Hakan Gültekin, deprem nedeniyle 2023 yılında bazı projeleri geri çekmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, 1 milyar TL olan yatırımlarını 530 milyon TL olarak tamamladıklarını açıkladı. 2024 yılı projelerini sistemlerine yüklediklerini belirten Gültekin, yeni bakanın bu projeleri onaylamasını beklediklerini dile getirdi. 2024 yılı projelerinin tutarının 1 milyar 700 milyon TL olduğunu vurgulayan Başkan Gültekin, projeler arasında yeşil yol yapımı, turizm, tarım, hayvancılık ve eğitim konularının yer aldığını söyledi. Ayrıca, bölgedeki kooperatif ve derneklere de çeşitli destekler verdiklerini ifade etti.

Mastır planı olmadan yatırım desteği vermediklerini belirten Gültekin, yatırımcılara bu konuda uyarıda bulunuyorlar. Turizm bölgelerinde yeni yatırımların imar ve mastır planlarına bağlı olduğunu vurgulayan Başkan Gültekin, DOKAP olarak koruma ve kollamanın önemine dikkat çekti. Bölgeye büyük destek aldıklarını dile getiren Gültekin, Cumhurbaşkanı ve Bakanlarından bu konuda güçlü bir destek gördüklerini belirtti.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı