DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Rize’nin Güneysu İlçesindeki Yatırımları Yerinde İnceledi
Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Rize Güneysu İlçe Belediye Başkanı Rıfat Özer ve Rize Şube Müdürü Kasım Kazdal, ilçedeki tamamlanan ve devam eden taşkın kontrol çalışmalarını yerinde inceledi.
Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Rize Güneysu İlçe Belediye Başkanı Rıfat Özer ve Rize Şube Müdürü Kasım Kazdal, ilçedeki tamamlanan ve devam eden taşkın kontrol çalışmalarını yerinde inceledi.
İnceleme sırasında, yapılan yatırımların yanı sıra, Belediye Başkanı Özer’in talepleri de yerinde değerlendirilerek, bölgedeki su yönetimi ve taşkın öncesi çalışmalar hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. DSİ yetkilileri, Güneysu ilçesinin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak ek yatırımlar ve iyileştirmeler hakkında değerlendirmeler yaptı.
Bu tür yerinde incelemeler, Güneysu’da su yönetimi konusunda daha etkili ve sürdürülebilir çözümler üretmek amacıyla büyük önem taşıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
.
Bölge
Müdürlüğü
’
Güneysu
İlçesindeki
Yatırımları
Yerinde
İnceledi
Rizespor'un İlk Profesyonel Sözleşme İmzaladığı Futbolcu İbrahim Ayvaz

Huzurevi Sakinlerine Bayram Ziyareti: Kadınla Başlar Derneği Moral Verdi
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten Ramazan Bayramı Mesajı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Trabzon Vakfıkebir’de Planlı Su Kesintisi
Bakan Çiftçi ve Bakan Tekin’den MHP Erzurum İl Başkanlığı’na Ziyaret
Başkan Sekmen’den Ramazan Bayramı Mesajı
Bakan Tekin ve Çiftçi Erzurum’da Bayram Namazını Kıldı
Oğuz Murat Aci’nin Babası Özer Aci: “Bu Beşinci Bayram, Elimizi Öpecek Bir Evlat Kalmadı”
Yaşar Üniversitesi’nden Hukuka Yapay Zeka Desteği: Davalar Saniyeler İçinde Analiz Edilecek
Cuma
11.3 ° / 6.4 °
Cumartesi
12.1 ° / 5.9 °
Pazar
12.1 ° / 6.3 °


