DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Trabzon, Sera Gölü'ndeki Çalışmalarını Önümüzdeki Hafta Tamamlıyor

Trabzon ilindeki Akçaabat ilçesinde yer alan ve ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Sera Gölü'nde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.

KARADENİZ 22.02.2025 09:37:00 0
DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Trabzon, Sera Gölü

Trabzon ilindeki Akçaabat ilçesinde yer alan ve ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Sera Gölü'nde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı. Bölge Müdürlüğü ekipleri, idari imkanlarla yürütülen temizlik çalışmalarının yanı sıra, işletme yolunun kaldırılması için de zorlu hava koşullarına rağmen çalışmalarına devam ediyor.

Bölge Müdürü Fatih Kişi, beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Eyüp Kocabaş ile birlikte Sera Gölü'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Kişi, yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta itibariyle Sera Gölü'ndeki tüm çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Sera Gölü'ndeki bu çalışmalar, gölün çevresinin daha temiz ve düzenli bir hale getirilmesini sağlarken, turizm açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ