Deneme Bonusu Veren Siteler

DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Taşkın Kontrol ve Yapı Denetim Mühendisleri Eğitimi Düzenlendi

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon Şube Müdürlüklerinde görev yapan personeline yönelik Taşkın Kontrol ve Yapı Denetim Mühendisleri Eğitimi düzenledi.

KARADENİZ 2.05.2025 10:10:00 0
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Taşkın Kontrol ve Yapı Denetim Mühendisleri Eğitimi Düzenlendi

DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon Şube Müdürlüklerinde görev yapan personeline yönelik Taşkın Kontrol ve Yapı Denetim Mühendisleri Eğitimi düzenledi. Eğitim programına, Giresun Şube Müdürü Hamdi Kotan, Gümüşhane Şube Müdürü Muhammet Karadeniz, Trabzon Şube Müdürü Ahmet Alper Kaya, Taşkın Kontrol Şube Müdürü Yasin Mazlum, Kalite Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürü Dr. Melike Sezer, Barajlar ve HES Şube Müdürü Süleyman Babur, Elektromekanik Teçhizat Şube Müdürü Osman Semiz ile mühendis personeller katıldı.

Bölge Müdürlüğüne bağlı şubelerde görev yapan mühendislerin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan eğitim, taşkın kontrolü ve yapı denetimi konularında önemli bilgiler sunarak, bölgedeki altyapı projelerinin daha etkin ve güvenli yürütülmesine katkı sağlamayı hedefliyor. DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, benzer eğitimlerle personelin yetkinliklerini artırmaya devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ