meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

DSİ Ekipleri Yollardaki Logar Kapaklarını Onarıyor

Yusufeli Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 26. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle, şehirdeki yolların güvenliği için önemli bir adım atılıyor.

DSİ Ekipleri Yollardaki Logar Kapaklarını Onarıyor

Yıpranmış ve bozulmuş logar kapakları ile çevresindeki bozukluklar, DSİ 26. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan onarım çalışmalarıyla düzeltiliyor.

DSİ 26. Bölge Müdürü Sinan Yıldız ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Özdemir, bugün yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, sorunlu noktalarda çözüm odaklı adımlar attılar. Yıldız ve Özdemir, yaptıkları açıklamada, bu tür bakım ve onarım çalışmalarının, şehirdeki güvenli ulaşımı sağlamak adına büyük önem taşıdığını vurguladılar.

Yusufeli Belediye Başkanı Ali Demir de yaptığı açıklamada, DSİ ekipleriyle iş birliği içinde yürütülen bu çalışmaların, şehirde yaşayanların günlük hayatını kolaylaştıracağını belirtti. Demir, "Yollardaki bu tür problemlerle ilgili hızlı çözümler üretmek, hemşehrilerimizin güvenliği ve konforu için önemlidir. DSİ 26. Bölge Müdürlüğü ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu