DSİ Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu, yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleştirildi. DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur ve kulüp üyelerinin katıldığı genel kurulda, kulübün geçmişten bugüne elde ettiği başarılar ve geleceğe dair hedefler ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, kulübün sportif başarılarının yanı sıra kurumsal duruşu ve gençlere yönelik faaliyetleriyle örnek teşkil ettiğini belirtti. Yavuz, “Geçmiş yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarına emekleri için teşekkür ediyor, yeni dönemde görev alacak başkan ve ekibine başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Genel kurulda yapılan oylamada mevcut Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur, üyelerin güvenini tazeleyerek görevine devam etti. Başkan Yentimur, kendisine gösterilen destek için teşekkür ederek, kulübü daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.
Demokratik bir ortamda geçen genel kurul, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.