meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Dünya Dağcıları Trabzon'da Buluşuyor: UIAA 2023 Genel Kurulu Başlıyor

Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Tırmanış ve Dağcılık Federasyonu (UIAA) 2023 Yılı Genel Kurulu, 20-21 Ekim tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek.

Dünya Dağcıları Trabzon

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret eden Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sercan Erol, organizasyon hakkında bilgi verdi.

Başkan Başar, genel kurulun UIAA üyelerinin, komisyonlarının ve temsilcilerinin katıldığı en önemli toplantı olduğunu vurgulayarak, "Genel kurulda UIAA'nın rolü, faaliyetleri ve bütçesine ilişkin önemli kararlar alınıyor ve seçimler yapılıyor. Dünyanın 100'den fazla ülkesinden dağcılık ve tırmanışla ilgili federasyon başkanları ve diğer ilgilileri Trabzon'da ağırlayacağız" dedi.

UIAA Genel Kurulu, dağcılık ve tırmanış sporunun uluslararası arenadaki geleceğini şekillendiren kritik bir platform olarak kabul ediliyor. Bu etkinlik, dağcılık topluluğunun dünya çapında bir araya gelmesine ve deneyimlerini paylaşmasına olanak tanıyor.

Trabzon, muhteşem doğal güzellikleri ve dağcılık için uygun coğrafyasıyla bu uluslararası etkinliğin mükemmel bir ev sahibi olacak. UIAA Genel Kurulu, dağcılık ve tırmanış tutkunlarının buluştuğu bir platform olarak Trabzon'u dünya haritasında önemli bir nokta haline getirecek.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi