Düzce’de 112 Sağlık Personeli İftar Sofrasında Buluştu

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.

GÜNCEL 5.03.2026 11:40:00 0
Düzce’de 112 Sağlık Personeli İftar Sofrasında Buluştu

Düzce’de 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeli iftar programında buluştu.
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından organize edilen iftar programında, 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeli bir araya geldi. Programa Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlık yöneticileri katıldı. İftar programında konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 112 personelinin gece gündüz demeden fedakarca görev yaptığını belirterek, vatandaşların sağlık hizmetlerine hızlı ve etkin şekilde ulaşmasında büyük emekleri olduğunu ifade etti. Yılmaz, tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Programda sağlık yöneticileri ve 112 personeli aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.
İftar programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Perşembe 7.7 ° / 0.8 °
Cuma 8.9 ° / 2.4 °
Cumartesi 4.6 ° / 2 °