Düzce’de Haftalık Çalışmalar Vali Makas’ın Başkanlığında Masaya Yatırıldı
Düzce Valisi Mehmet Makas, kent genelindeki devam eden ve planlanan projeleri değerlendirerek kurumlar arası koordinasyon ve hizmet etkinliğini artırma adımlarını ele aldı.
Düzce Valisi Mehmet Makas başkanlığında haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kent genelinde devam eden ve planlama aşamasında bulunan projeler ele alındı.
Vali Mehmet Makas, yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin vali yardımcılarından kapsamlı bilgi aldı. Kurumlar arası koordinasyonun ve hizmetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürülmesi yönünde görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, kamu hizmetlerinin daha verimli ve etkin şekilde yürütülmesine yönelik alınacak tedbirlerin değerlendirilmesiyle sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Düzce’
Haftalık
Çalışmalar
Makas’
Başkanlığında
Masaya
Yatırıldı
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
