Düzce’de Yeşil Dokuyu Güçlendirme Çalışması: 52 Fidan Toprakla Buluştu
Düzce Belediyesi, Bahçeşehir Demetevler Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte 52 çınar, ıhlamur, sedir, karaçam ve lale fidanını toprakla buluşturdu.
Yeşil Düzce hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyesi, kentin doğal dokusunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü organizasyonunda Bahçeşehir Demetevler Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte 52 fidan dikildi. Ağaç dikim etkinliğine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürü Mücella Öztürk, BELKA Genel Müdürü Erdem Yılmaz, BELKA Kreşi’nin minikleri ve öğrenciler katıldı.
Program kapsamında çınar, ıhlamur, sedir, karaçam ve lale ağacı fidanları dikilerek Demetevler Mahallesi’nin yeşil dokusu güçlendirildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Düzce’
Yeşil
Dokuyu
Güçlendirme
Çalışması:
Fidan
Toprakla
Buluştu
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °

