Edirne’de Taşkın Bölgesinde Hayvan Kurtarma Operasyonu
AFAD ekipleri, sular altında kalan çiftliklerde mahsur kalan koyunları botlarla güvenli bölgelere tahliye etti.
Edirne'de nehir taşkınlarının vurduğu bölgelerde mahsur kalan çiftlik hayvanlarını kurtarmak için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.
Meriç Nehri'nin yatağından taşması sonucu sular altında kalan Bosnaköy ve Karaağaç mevkilerindeki besi çiftliklerinde, su seviyesinin aniden yükselmesiyle yüzlerce koyun mahsur kaldı. Bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri, zodyak botlarla ulaştıkları ağıllarda mahsur kalan hayvanları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.
Ekipler, akıntıya ve yükselen suya karşı mücadele ederek koyunları tek tek botlara taşıdı. Botlarla karaya ulaştırılan hayvanlar, nehir kenarında bekleyen kamyonlara nakledilerek güvenli bölgelere tahliye edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Edirne’
Taşkın
Bölgesinde
Hayvan
Kurtarma
Operasyonu
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
